KIRŞEHİR / KAMAN - Şehit Yusuf Erdoğdu Ortaokulu

Ekm

YEĞİTEK Genel Müdürlüğü ile ARÇELİK A.Ş. arasında 4 Ekim 2019 tarihinde etkileşimli tahta alımı sözleşmesi imzalandı.

Ekm

Attila İlhan Bilim Sanat Kültür Vakfı, 12. Attila İlhan Liseli Gençler Kompozisyon Yarışması Düzenliyor.

Ekm

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Öykü ve Resim Yarışması Düzenliyor.

Cuma Günleri Ders Saatlerinde Güncelleme Yapılmıştır

Ekm

24. Türkiye Felsefe Olimpiyatı (Türkiye Felsefe Kurumu Derneği)

Türkiye Felsefe Kurumu Derneği, 24. Türkiye Felsefe Olimpiyatı Düzenliyor.

Ekm

Bugün eTwinning Yıllık Konferansı Fransa'da Türkiye saati ile 18.00'da başlıyor.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanlığı tarafından "Öğretmenlere Yönelik Lisansüstü Meslekî Gelişim Programlarının Hazırlık ve Tasarım Süreci" danışmanlığı yürütüldüğü ve bu kapsamda resmi okul ve kurumlarda görev yapan okul yöneticileri ile öğretmenlere yönelik anket uygulanacaktır.

Ekm

Bakanlığımız 2023 Vizyon hedefleri kapsamında İngilizce öğretmenlerinin dil yeterliliklerinin arttırılması, 21. yüzyıl becerilerine yönelik yeni öğretim araçlarının geliştirilmesi, bu alanda teknoloji kullanımının etkinleştirilmesi ve dil öğretiminde yaş gruplarına uygun etkileşimli yöntemlerin yaygınlaştırılması amacıyla;
Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülmekte olan Eğitim Bilişim Ağı ( EBA ) koordinesinde "Innovative Approaches for ELT-Young Learners" programı başlatılmıştır.

Antalya Valiliğinin, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve

Akdeniz Üniversitesi iş birliğiyle, 8. Ulusal Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması Düzenliyor.

Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü,

Tasarım ve Fotoğraf Yarışması Düzenliyor.

Ekm

Merkezi Destek Servisi  21.10.2019-05.11.2019  tarihinde MEÖ öğretmenleriyle eTwinning konulu öğrenme etkinliği  düzenliyor

Ekm

4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği (Türk Dünyası Çocuk Vakfı)

Türk Dünyası Çocuk Vakfı, 4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği Düzenliyor.

Ekm

Liselerarası E-Spor Ligi (Başkent Üniversitesi)

Başkent Üniversitesi, Liselerarası E-Spor Ligi Düzenliyor.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Yönetmeliği

Ekm

Gençlik Projeleri Destek Programı (T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı)

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı Düzenliyor.