KIRŞEHİR / KAMAN - Şehit Yusuf Erdoğdu Ortaokulu

Ekm

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan altıncı soru paketi öğrencilerin erişimine açıldı. Mayıs ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencileri ile paylaşılan örnek soru sayısı 1.105'e ulaştı.

Nis

Bu yıl Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında  6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

İSTİKLÂL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET ÂKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ'NÜN 100. YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA YARIŞMALAR DÜZENLENECEKTİR.İLGİLİ ŞARTNAMELER AŞAĞIDADIR

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) destekleme ve yetiştirme kurslarına kaynak desteği sağlamak için ünitelere yönelik 1140 sorudan oluşan soru destek paketi hazırladı.

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu Yayımlandı

Kas

Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi. Uygulamaya, velilere bildirim gönderme özelliği kazandırıldı.

Kas

Merkezi Destek Servisi  Kültürlerarası Projelerde Müzikle Eğlenmek konulu çevrimiçi  seminer düzenliyor