KIRŞEHİR / KAMAN - Şehit Yusuf Erdoğdu Ortaokulu

Merkezi Destek Servisi  13.11.2019  tarihinde çevrimiçi seminer  düzenliyor

Öğretmene Dair Tüm Yenilikler İçin "ogretmen.meb.gov.tr" Yayında

Kas

Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması Düzenliyor

Kas

Balıkesir Gönen İlçe Belediye Başkanlığı, 31. Ömer Seyfettin Hikaye Yarışması Düzenliyor

Kas

İlimiz Merkezindeki Eğitim Kurumlarında öğretmen ihtiyacı bulunan alanlarda Milli Eğitim Bakanlığının 2017/22 Nolu Genelgesinin  3. Maddesi gereğince norm kadro fazlası öğretmenler arasında öncelikle aynı ilçe içinde, aynı ilçede ihtiyaç ve norm kadro fazlası öğretmen bulunmaması durumunda il içinden ihtiyaç ve norm kadro fazlası öğretmenler arasından hizmet puanı (Hizmet puanı hesaplanmasında 06/11/2019 Tarihi baz alınacaktır) üstünlüğüne göre görevlendirme yapılacaktır. (Destek sınıfı ve evde eğitim kursuna katılanlara öncelik verilecektir)  06 /11/2019 Çarşamba mesai bitimine kadar ekteki başvuru formu doldurularak DYS üzerinden müdürlüğümüz İnsan Kaynakları ve Atama Şubesine gönderilmesi gerekmektedir.

02.11.2019 Tarih ve 30936 Sayılı Resmi Gazete

Ekm

Hizmetiçi eğitim başvuruları www.mebbis.meb.gov.tr adresinden yapılmaktadır.

Kas

İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğü, İbn Haldun Üniversitesi Liseler Arası Münazara Şampiyonası Düzenliyor.

Kas

908- Uluslararası Matematiksel Modelleme Yarışması (IMMC Türkiye Temsilciliği)

13:47 435

Uluslararası Matematiksel Modelleme Yarışması (IMMC Türkiye Temsilciliği)

IMMC Türkiye Temsilciliği, Uluslararası Matematiksel Modelleme Yarışması Düzenliyor.

Kas

Kanguru Matematik Derneği Türkiye Temsilciliği, Kanguru Matematik Yarışması Düzenliyor.

Ekm

İşitme engelli öğrenciler ve işaret dilini öğrenmek isteyen vatandaşlar için ilk kez hazırlanan Türk İşaret Dili Eğitim Portalı kullanıma açıldı.